Kennel Bliss Kiss   
                                                                       ~Mittelspitz~

Click here to edit subtitle

Alustavat pentusuunnitelmat / Puppy plans

..............................................................................................................................................................................

Syksy 2020 / Autumn 2020: 

Tämä tälle keväälle alunperin suunniteltu pentue ei valitettavasti toteutunutkaan, kun Mörri ultrattiin tyhjäksi
helmikuun lopussa. 
Astutus uusitaan seuraavista juoksuista ja odotamme Mörrille juoksuja heinäkuussa. 

****

Suunnitteilla musta/ruskea pentue Teddylle ja Mörrille:
Teddy on Ruotsissa asuva veteraani-ikäinen ruskea uros ja Mörri pian kuusi vuotta täyttävä musta narttu.
Kummallakin vanhemmalla on valloittavan avoin ja iloisen aktiivinen luonne, ja molemmat on tutkittu terveiksi polvien ja silmien osalta. Kummatkin ovat kansainvälisiä muotovalioita; Mörri on lisäksi valittu muutama vuosi takaperin mittelspitzien erikoisnäyttelyssä rotunsa parhaaksi. Mörrillä on yksi aikaisempi pentue Jotamillen kenneliin, Teddy on isänä Ruotsissa useammalle pentueelle.

****
Odotan yhdistelmästä reippaita hyväluonteisia mitteleitä, jotka soveltuvat niin näyttelykehiin kuin muihinkin harrastuksiin; melko suurella todennäköisyydellä pennuista varttuu myös erityisesti ihmissylissä viihtyviä ja non-stop rapsutuksia kerjääviä söpöilijöitä. :)

Isä / Sir: 

Ruotsalainen uros

C.I.B SE MVA DK MVA DKVW-19

Dagsljus To Good To Be True "Teddy"

linkki: hunddata

PL 0/0 

Terveet silmät - Eyes clear 

Leikkaava purenta - Scissor bite
34 cm

Emä / Dam: 

C.I.B FI MVA LU MVA DK MVA BALT MVA EE MVA LV MVA LT MVA TLNJW-15 EEJW-15 DKW-19
2016 Erikoisnäyttelyn ROP & BISS-3 & BIS-3

Jotamillen Queen Kayleigh "Mörri"

linkki: koiranet

PL 0/0 

Silmät OK - Eyes clear
Leikkaava purenta - Scissor bite
Koko 31 cm 


Tulevaisuuden haaveet / Litter plans for 2020-2021:

Kevät 2021:
Muun värinen pentue Elsalle 
 
Kevät 2021:
Valkoinen pentue Minnille 
(pentue syntyisi ja kasvaisi Minnin omassa
kodissa, iso
siskoni perheen luona Hattulassa)

Kesä 2021:

Muun värinen pentue MaisalleMinulleko oma Bliss Kiss -mitteli? Luethan ensin allaolevan infon!


Mikäli olet kiinnostunut omasta Bliss Kiss -pennusta, ota yhteyttä ensisijaisesti mieluiten sähköpostitse. :)

Toivon, että mahdolliset ostajaehdokkaat tulisivat tutustumaan meihin ja koiriimme, mikäli vain mahdollista, jo ennen suunnitteilla olevan pentueen syntymää. "Alustavia varauksia" tulevasta pentueesta voidaan yhteydenpidon jälkeen tehdä, mutta ne ovat aina alustavia eivätkä sido siis kumpaakaan osapuolta - koska vasta pentueen synnyttyä tiedetään, mitä sieltä lopulta putkahtikaan tähän maailmaan. Myöskin esim. pentujen lopulliset värit ja luonteet täsmentyvät vasta lähempänä luovutusikää. Tavoitteena on kuitenkin saada aikaan paras mahdollinen "match" pennun ja kodin kanssa eli mukava elinikäinen onnellinen liitto!

Pentueen synnyttyä, pääsevät uudet kotiehdokkaat tapaamaan pienokaisia aikaisintaan neljän viikon ikäisinä; aikaisemmin ei oikeastaan edes kannata pentuja tulla katsomaan, koska ne lähinnä vain nukkuvat ja muistuttavat vielä siinä vaiheessa enemmän marsua kuin mittelinpentua. :D Ja tietenkin pentuja voi tulla katsomaan useammankin kerran ennen luovutusikää (tulevilta sijoituskodeilta toivottavaakin), näin pääsee näkemään myös enemmän sitä, kuinka pikkutyyppien persoonat kehittyvät ja kuinka ne kasvavat silmissä. Ja jos pennunkyselijän omalle kotiseudulle itse olen tulossa esim. koiranäyttelyyn, niin eipä ole tavatonta, että kysäisen etukäteen olisiko mahdollista tulla myös itse vastavierailulle. 

Lopullinen sitova varaus pennusta tehdään ja varausmaksu pennusta maksetaan, kun kummankin osapuolen ajatukset selvästi synkkaavat puolin ja toisin yksiin sekä olemme varmoja siitä, että oikea pentu juuri oikeaan kotiin on löytynyt. <3

Pennun normaalihinta on meillä 1300 euroa ja kaikki pennut myydään kotikoiriksi ja lemmikeiksi. Mikäli pennulla on luovutuksen aikaan jokin havaittavissa oleva virhe, joka ei ole rotumääritelmän mukaan sallittu (esim. värivirhe tai häntämutka), myydään pentu tällöin hieman edullisemmin. Alennus ja alennuksen syy kirjataan tällöin myös kauppakirjaan. 

Kasvattajana minulle on tärkeää saada tietoa toteutetun yhdistelmän terveystilanteesta jatkossakin. Siksi palautan pennun hinnasta takaisin euroa, kun koira on käytetty virallisessa silmä- ja polvitarkastuksessa yli 1-vuotiaana.

Sijoituspennun vakuusmaksu on puolet normaalihintaisesta pennusta (650 euroa). Sijoituskoira sijoitetaan käyttäen Kennelliiton sopimuksia.

Bliss Kiss -pentu luovutetaan uuteen kotiin:
 • Aikaisintaan kahdeksan (8) viikon iässä
 • Rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon
 • Tunnusmerkittynä (mikrosiru) 
 • Eläinlääkärin tarkastamana
 • Useaan kertaan madotettuina
 • Kirjallisten hoito-ohjeiden kera
 • Mukaansa pentu saa laadukasta ruokaa jota se on kasvattajan luona tottunut syömään 
 • Pentupaketin (mm. kynsisakset, harja, peitto, leluja, kuumemittari)
 • Kasvattajan elinikäisen tuen kera
 • Lisäksi maksan kasvatilleni kaksi ilmoittautumista virallisiin kotimaan näyttelyihin, virallisiin kisastartteihin (esim. agility, toko)
  tai luonnetestiin kasvatinomistajan niin halutessa.